Maja KominoMaja
Rođena sam 1980. god. u Sremskoj Mitrovici gde sam završila osnovnu školu i upisala gimnaziju. Poslednju godinu srednje škole završila sam u Americi, na samom jugu, u gradu Birmingham, u Alabami, u okviru međunarodnog programa razmene studenata PAX. To iskustvo i upoznavanje sa engleskim jezikom i kulturom direktno me je i opredelilo da upišem Anglistiku.
Predajem dugi niz godina, i pokušavam svojim učenicima približiti ne samo jezik već i kulturu i običaje zemlje čiji jezik uče. Ono što sam naučila tokom godina je kako da organizujem nastavu, kako da motivišem i inspirišem polaznike da daju sve od sebe i da budu ponosni na krajnji rezultat svog zalaganja. Volim da kažem da predajem učenicima od 6 do 66 godina, a tu spada veliki broj nivoa, od A1 do C1. Uživam u radu sa polaznicima, pogotovo najmlađima, iako rad sa odraslima i tinejdžerima ima svoje prednosti.
Tokom godina pohađala sam veliki broj seminara u vezi priprema za ispite organizovane od strane British Council-a, kao i seminare koji se bave metodikom nastave za Young Learners. Iza sebe imam 10 godina iskustva u držanju nastave, preko 6000 održanih časova, i veliki broj zadovoljnih đaka.

 

 

Ivana DejanovićIvana
Rođena sam 1982. god. u Banatskom gradiću Kikindi jednog zimskog jutra. Osnovnu školu, a kasnije i gimnaziju, završila sam u Kikindi. Ljubav prema engleskom jeziku i podučavanju gajim još od osnovnoškolskih dana, pa je logičan sled događaja bio upisivanje Filozofskog fakulteta u Novom Sadu gde sam i diplomirala na Odseku za anglistiku i stekla zvanje Profesor engleskog jezika.
Nakon dugogodišnjeg sticanja iskustva, odlučila sam da, zajedno sa svojom prijateljicom Majom, osnujem Centar za strane jezike Piccadilly School u nadi da ćemo zajedničkim trudom postati i ostati jedna od najkvalitetnijih škola u Novom Sadu.
Volim svoj posao jer je vrlo dinamičan i kreativan, a u isto vreme mi pruža priliku da se usavršavam i da novostečena znanja primenjujem u nastavi. Iza sebe imam dugogodišnje iskustvo u radu sa malom decom od kojih sam naučila da su osmeh, iskrenost i posvećenost ključ svega u životu, pa tako i u učenju.
P.S. Uživam u dobrom filmu, druženju sa nasmejanim ljudima i šolji jutarnje kafe!